Quornfärs med rödbetor och pasta

Serverar: 4 portioner

En vi tager vad vi haver-rätt som blev mycket god!

Ingredienser

  • ca 3 dl penerigate pasta
  • ca 300 g quornfärs, fryst
  • en näve spröda sockerärtor
  • en stor rödbeta, färsk
  • 3 stora champinjoner
  • 2,5 dl crème fraiche
  • salt
  • peppar
  • persilja
  • till servering
  • majs
  • grönsallad
  • Instruktioner

    Koka pastan. Fräs färsen i lite olja. Under tiden kan du dela rödbetan i stavar och skära champinjonerna i skivor. När färsen ser lagom fräst ut lägger du i sockerärtorna, champinjonskivorna och rödbetsstavarna. Sänk nu till medelvärme. Efter ungefär 5 min, lägg i crème fraichen och blanda. Om det blir för tjockt kan du hälla i lite, lite vatten. Lägg i pastan och rör om. Låt stå och puttra i några minuter. Krydda efter behag. Kan med fördel serveras med majs och grönsallad.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben