Quornsallad med linser

Serverar: 4 portioner

Mycket nyttig och bra proteinrik mat för vegetarianer

Ingredienser

  • 3 dl linser
  • 0,7 l vatten
  • 1 paket haricots verts, frysta
  • 1 st gul lök
  • 4 dl champinjoner
  • 3 msk kapris
  • 4 msk oljevinägrett
  • 3 st quornfiléer
  • 1 msk olja
  • 4 skivor fullkornsbröd
  • 2 st paprikor i olika färger
  • Instruktioner

    1. Tina quornfileérna och skär i bitar.
    2. Hacka löken och fräs i pannan. Hacka paprikorna och champinjonerna i bitar och tillsätt dem tillsammans med quornbitarna, låt fräsa några min.
    3. Blanda alla ingredienser i en skål. Häll över vinägrett och rör om. Servera med bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Chillfors 12 september 2008

    Är meningen att man skall koka linserna i de 7 deciliterna vatten? Och haricotsen, kokar du med dom däri också? Vet ju hur jag själv skulle gjort, men läser man beskrivningen låter det nästan som man ska blanda ner linserna okokta och bönorna frysta i salladen..?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben