Rabarber med mandelfras

Serverar: 4 portioner

Gott, mycket gott.

Ingredienser

  • 300 g späd rabarber
  • 2 msk vatten
  • 1 dl strösocker
  • Mandelfras
  • 1 dl flagad mandel
  • 1 dl havregryn
  • 2 msk smör-&rapsolja
  • 2 msk farinsocker
  • 1 tsk mald kanel
  • 250 g Kesella, jordgubb&lime
  • Garnering
  • Jordgubbar
  • Instruktioner

    1. Skiva rabarbern och koka den i vatten och socker på svag värme under lock tills den mosar sig. Låt kallna.
    2. Bryn mandel och havregryn i smör- och rapsolja i en stekpanna. Rör i farinsocker och kanel.
    3. Varva rabarber, mandelfras och Kesella i 4 glas eller mindre skålar.
    4. Garnera med jordgubbar. Servera genast.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben