Rabarber och hallonswiss
Serverar:
4 portioner
Rabarbern tillför ett syrligt sting till denna klassiska efterrätt.
Ingredienser
300 g rabarber
2 dl hallon
½ dl socker
1 vaniljstång
16 maränger
2 dl vispgrädde
1 liter glass
Instruktioner
Skär rabarbern i små bitar samt dela och skrapa ur vaniljstången.
Koka rabarbern mjuk tillsammans med hallon, socker och vaniljstång. Vispa grädden.
Varva kompott, glass, grädde och maränger i skålar eller glas och servera genast!
Liknande recept
Rabarber och jordgubbsrutor
5
2
Rabarber/jorgubbskompott
4
Rabarber smulpaj
5
1 h
4
1
Rabarber och Jordgubbspaj
25 min
Rabarber och jordgubbskaka
4.3
1
2
Utsökt rabarber och björnbärs paj!
1 h
6
Mazarinpaj med rabarber
10
1
Kladdkaka med rabarber
3.5
45 min
6-8
2
Rabarber paj
40 min
8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!