Rabarber- och kokosmuffins

Serverar: 24 portioner

Tid: 20 minuter

Enkla och smarriga muffins!

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 3 dl socker
  • 1 1/4 dl vetemjöl
  • 2 dl kokos
  • 2 msk vaniljsocker
  • 1,5 dl smält smör
  • ca 2 dl rabarber (skurna i stavar)
  • Instruktioner

    1. Rör ägg, socker och vaniljsocker poröst. Därefter rör i vetemjöl, kokos, smör. Fördela degen i muffinsformar. Tryck i rabarberstavar i degen.
    2. Ugn: 200 grader Grädda mitt i ugnen 15-20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Mrchipps 25 maj 2012

    Hinner stavarna bli mjuka? Utan att "klanka" ned på receptet för rabarber är ju gott. Varför jag undrar är ju för att där blir ju inget "sött" Kanske skulle man koka en tjockare kräm först så att socker och rabarber blir till fiber och därmed ge söt/surt dvs rabarersmak. Men Muffins m rabarber är säkerligen en hit......så tack så hemskt mycket Och ta det inte som kritik,jag är bara undrande och skulle bli glad att få ett svar.. mbh mrchipps

    HeavyMetalForever 22 augusti 2012

    hej! jättegoda!! :D men mina blev inte redigt som på bilden men ska ta lite mer mjöl nästa gång :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben