Hinner stavarna bli mjuka?
Utan att "klanka" ned på receptet för rabarber är ju gott.
Varför jag undrar är ju för att där blir ju inget "sött"
Kanske skulle man koka en tjockare kräm först så att socker och rabarber blir till fiber
och därmed ge söt/surt dvs rabarersmak.
Men Muffins m rabarber är säkerligen en hit......så tack så hemskt mycket
Och ta det inte som kritik,jag är bara undrande och skulle bli glad att få ett svar..
mbh mrchipps
HeavyMetalForever22 augusti 2012
hej! jättegoda!! :D men mina blev inte redigt som på bilden men ska ta lite mer mjöl nästa gång :)
Hinner stavarna bli mjuka? Utan att "klanka" ned på receptet för rabarber är ju gott. Varför jag undrar är ju för att där blir ju inget "sött" Kanske skulle man koka en tjockare kräm först så att socker och rabarber blir till fiber och därmed ge söt/surt dvs rabarersmak. Men Muffins m rabarber är säkerligen en hit......så tack så hemskt mycket Och ta det inte som kritik,jag är bara undrande och skulle bli glad att få ett svar.. mbh mrchipps
hej! jättegoda!! :D men mina blev inte redigt som på bilden men ska ta lite mer mjöl nästa gång :)