Rabarber under kokostäcke

Serverar: 4 portioner

Späd, färsk rabarber smakar sol och sommar.

Ingredienser

  • ½ kg rabarber
  • 1 ½ dl socker
  • ½ dl potatismjöl
  • Täcke
  • 50 g margarin
  • 3 ägg
  • 1 ½ dl socker
  • 1 ½ dl vetemjöl
  • 4 dl kokos
  • Instruktioner

    Skölj rabarbern väl, och skär den i bitar. Blanda socker och potatismjöl. Lägg i rabarbern i blandningen. Rör om ordentligt. Häll i en smord ugnssäker form. Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Vispa ägg och socker poröst. Rör ner kokos och vetemjöl, tillsätt det avsvalnade margarinet. Bred blandningen över rabarbern. Grädda ca 30 minuter. Ugn 175 Serveras ljummen med glass eller vaniljsås

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben