Rabarberpaj med italienska mandelskorpor

Serverar: 4 portioner

God paj med rabarber och mandelskorpor!

Ingredienser

  • 500 g rabarber
  • ½ msk potatismjöl
  • 4 msk strösocker
  • 10-12 Italienska mandelskorpor, ca 100 g
  • 1 dl smör-och rapsolja, citron
  • 250 g Kesella kvarg, vanilj
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°.
    2. Skär rabarbern i bitar. Blanda rabarber, potatismjöl och socker i en ugnssäker form.
    3. Krossa skorporna och blanda med smör- och rapsolja och fördela det över rabarbern.
    4. Grädda i mitten av ugnen 15-20 min. Servera med kesellan.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8
    1

    Kommentarer (2)

    kristinahedberg 28 april 2009

    Jättegod och bra när man har en påse mandelskorpor i skåpet som kommer till nytta. Hur enkel som helst att göra. Serverade med Kesella vaniljvisp. Hälsn Kristina Hedberg

    bocuracao 14 juni 2009

    Jamen, det låter ju jättegott, syrran! Kesella vaniljvisp kan jag inte få tag i här i NL, men IKEA har ju en annan vaniljvisp, så det ska nog ordna sig.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben