radiokaka

Serverar: 10 portioner

Tid: 6 timmar

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 3 dl florsocker
  • 200 gr mörk blockchoklad
  • 150 gr kokosfett
  • 180 gr små barnkex eller fingerkex
  • Instruktioner

    1. 1. Klä en avlång bakform med folie eller plastfilm. 2. Smält kokosfett och blockchoklad i en skål i mikron eller i en skål täckt med plasfilm som sätts över en kastrull med hett vatten. 3. Vispa ägg och florsocker vitt och pösigt, blanda i chokladsmeten. 4. Bred ett lager chokladsmet i botten på formen. Lägg ett lager kex ovanpå smeten. Varva sedan chokladsmet och kex tills det är slut. Sista lagret ska vara chokladsmet.
    2. Ställ i kylskåp minst sex timmar, servera i 1,5 cm tjocka skivor.
    3. Tillagningstid: Radiokaka 40 minuter

    Liknande recept

    30 min
    12-14
    2

    Kommentarer (3)

    roor 20 januari 2008

    ´god smaka bara

    roor 22 januari 2008

    -Säg vad ni tycker om den:)

    roor 31 januari 2008

    kan ni s'ga vad ni tycker om receptet__><???

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben