Räk och curryris med fiskpinnar

Serverar: 4 portioner

Fiskpinnar är snabbt, gott och lättlagat. Här får fiskpinnarna ett lyft med currydoftande ris med lyxiga räkor.

Ingredienser

  • 20 fiskpinnar
  • 200 g räkor
  • 3 dl ris, parboiled
  • 1 schalottenlök
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 st salladslök
  • 2 tsk curry
  • 2 dl créme fraiche
  • Salt
  • Vitpeppar, malen
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka löken och vitlöken. Hacka salladslöken. Hetta upp olja i en gryta och lägg i löken. Låt fräsa någon minut.
    2. Lägg sedan i riset och låt fräsa med några minuter under omrörning. Slå på vatten och curry och låt kokta efter anvisningen på paketet.
    3. Stek fiskpinnarna och skala räkorna.
    4. Vänd ner créme fraiche i riset och krydda med salt och peppar.
    5. Toppa med räkorna och servera till fiskpinnarna.

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben