Räk- och laxberg
Serverar:
12 portioner
Mammas snittar
Ingredienser
12 små skivor pumpernickel
Smör
100 g räkor utan skal
100 g gravad lax
50 g löjrom
Dillkvistar
Instruktioner
Bred smör på pumpernickelskivorna. Finhacka räkor och lax och blanda ihop. Lägg en hög på varje skiva och liten klick löjrom över. Garnera med dillkvistar.
(Man kan binda ihop lax och räkor med lite creme fraiche om så önskas.)
Liknande recept
Räk- och chiligryta med raita
4.8
4
7
Räk- och laxrulle
5
2 h
8
9
Räk- och laxröra
3.7
20 min
4
1
Räk- och laxstubbar
5
16
1
Räk- och chiliwok
15 min
4
Räk- och tonfiskmackor
5
30 min
8
Räk- och nudelwok
4
Räk- och laxkorg
1 h
4
Räk- och avokadotårta med ishavsrom
8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!