Räk- och parmesantoast

Serverar: 10 portioner

Entrérätt med en "röra" av räkor, caviar, parmesan mm. Toppad med grönt.

Ingredienser

  • 650 g Abba färska kusträkor
  • 1 burk (100 g) Abba röd caviar
  • 3 dl riven parmesanost
  • 3 dl lätt crème fraiche
  • ½ knippe blekselleri, i tärningar
  • 2 tsk citronsaft
  • 1 rödlök, hackad
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Topping
  • 1 huvud frissésallad
  • 1 knippe gräslök, hackad
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 msk olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • 10 skivor vitt formbröd
  • Instruktioner

    1. Blanda de olika ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
    2. Rosta brödskivorna. Lägg räksalladen på det rostade brödet. Lägg toppingen ovanpå.
    3. Lycka till!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben