Räkcocktail

Serverar: 8 portioner

Denna förrätt blir alltid lika uppskattad

Ingredienser

  • 1/2 huvud isbergssallad
  • 3 hg räkor (orensad vikt)
  • 3 kokta ägg
  • 1 burk knoppsparris
  • 1 hg råa fina champinjoner (går bra med burk)
  • 1 litet paket frysta ärter
  • Sås
  • 1 dl majonäs
  • 1 dl chilisås
  • Ev 2 msk maderia
  • Garnering
  • Dillkvistar
  • Instruktioner

    Lägg fint strimlad sallad i botten på portionsglas. Lägg i rensade räkor, små äggklyftor, avrunnen sparris, rå skivad svamp (kan uteslutas) och ärter. Blanda allt till såsen och klicka på den. Garnera med dillkvistar. Servera ev med rostat bröd

    Liknande recept

    4
    10 min
    1
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben