Räkcocktail med apelsin och pickles

Serverar: 10 portioner

Gott!

Ingredienser

  • 10 små cocktailglas
  • 21/2 dl Rhode Island dressing (helst hemgjord!)
  • 600 g avrunna skalade räkor
  • 4 dl plockad sallad
  • 3 dl pickles
  • 2 apelsiner
  • Pickles
  • 1 morot
  • 2 schalottenlökar
  • ¼ blomkålshuvud
  • 1 dl äppelcidervinäger
  • 1 dl socker
  • ½ dl vatten
  • 1 kanelstång
  • ½ chili, skivad
  • Instruktioner

    1. Bottna 10 portionsglas med dressingen. Fördela hälften av räkorna i glasen. Filea apelsinerna och vänd ned i pickles. Fördela pickles över räkorna och toppa med sallad och resterande räkor
    2. Skär alla grönsaker i mindre bitar. Koka upp lagen och slå över grönsakerna. Lägg på en tallrik så att det håller grönsakerna nedtryckta. Låt svalna i spadet.

    Liknande recept

    4
    10 min
    1
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben