Räkcocktail Yucatan

Serverar: 4-6 portioner

Mexicansk räkcocktail

Ingredienser

  • ½ kg räkor
  • ½ isbergssalladshuvud
  • 2 dl salsa, medium
  • ½ burk inlagd grön chili
  • 2 urkärnade och hackade tomater
  • 2 msk finhackad gul lök
  • ½ dl finhackad persilja
  • 2 msk matolja
  • 1 msk pressad citronsaft
  • ½ tsk salt
  • Till servering
  • Gräddfil
  • Nachips
  • Instruktioner

    Skala räkorna och strimla salladen. Blanda samman salsa, chili, tomater, lök, persilja, matolja, citronsaft och salt. Vänd till sist ner räkor och sallad. Lägg upp cocktailen i portionsskålar. Lägg en klick gräddfil ovanpå och stick ner ett nachips i gräddfilen. Servera med sprödvarma nachips Värm i ugnen, 125 grader i ca 10 minuter.

    Liknande recept

    4
    10 min
    1
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben