Räkfyllda laxrullar

Serverar: 10 portioner

Tid: 20 minuter

Goda som förrätt eller på buffébordet

Ingredienser

  • 1 ½ dl räkor, skalade
  • 1 msk rödlök, finhackad
  • 1 msk färsk persilja
  • 1 msk färsk gräslök
  • 1 dl philadelphiaost
  • 2 msk crème fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • 10 skivor rökt lax
  • 10 blad endiver, eller salladsblad
  • Pepparmix, svart-, vit-, rosé-, och grönpeppar
  • Instruktioner

    1. Grovhacka räkorna och blanda tillsammans med rödlöken, persiljan, gräslöken, philadelphiaosten och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
    2. Bred ut laxskivorna på en skärbräda och fördela räkröran på skivorna. Rulla ihop och lägg rullarna på på endiveblad.
    3. Lägg upp på serveringsfat och dra över pepparkvarnen med pepparmix.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben