Räkfyllda tunnbrödssnurror

Serverar: 24 portioner

Dessa gjorde jag till påskbordet i år och kommer definitivt att göra igen. Säkert supergott också till förrätt.

Ingredienser

  • 200 g räkor
  • 200 g philadelfiaost naturell
  • 2 msk majonnäs
  • 1,5 tsk rivet citronskal
  • 3 msk hackad rödlök
  • 1 tsk pepparrot
  • 2 msk hackad dill
  • Salt
  • Nymalen svartpeppar
  • 4 ark rektangulära mjuka tunnbröd
  • Instruktioner

    1. Hacka räkorna
    2. Blanda philadelfiaost, majonnäs, citronskal, lök, pepparrot och dill. Smaka av med salt och peppar. Rör ned räkhacket.
    3. Fördela röran på på bröden, bred ut och rulla ihop från långsidan. Vira in rullarna i plastfolie därefter aluminiumfolie (för stadgan).
    4. Förvara rullarna i kylen minst 4 timmar. Skär varje rulle i sex lika stora bitar vid servering.
    5. Garnera ev med dill och citron.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    bjuranna 24 juni 2012

    Mycket krämiga och goda! Men det skadar nog inte att minska ner på citronskalet lite.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben