Räkor i het tomatsås

Serverar: 2 portioner

Tid: 25 minuter

Så gott att bara sitta och doppa bröd i.

Ingredienser

  • 1 pkt tomatsås med italienska ostar (tetrapack)
  • 1 liten gul lök
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • 1 chili (urkärnad)
  • 1½ dl olja (gärna någon go olivolja)
  • 250 g skalade räkor
  • Salt
  • Peppar
  • Färskt bröd, typ lantbröd
  • Instruktioner

    1. Fräs lök, vitlök och chili i oljan på medelvärme. Häll i tomatsåsen och låt puttra ca 10 min på svag värme. Salta och peppra om det behövs.
    2. Lägg i räkorna någon minut innan severing annars blir de sega. Man kan även lägga i fetaost också, jättegott!
    3. Skär upp brödet och servera brevid att doppa i.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Bellsibells 30 juli 2010

    går det bra med scampi?

    Relaterade Artiklar

    Sportlovsmat
    Äntligen är det sportlovsdax! En del har förmånen att åka på vintersem...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Tips för vegetarianer
    När man väljer att äta helt vegetarisk är det viktigt att man ser till...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben