Räkor i het vitlökssås

Serverar: 4 portioner

Tid: 5 minuter

För alla som älskar vitlök och het mat....

Ingredienser

  • 1 kg räkor med skal
  • 4 krossade vitlöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • 2 piri-piri
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 2 dl vitt torrt vin
  • 1 knippa persilja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Fräs den krossade vitlöken hastigt i oljan. Tillsätt pirrin, tomatpurén, grädden och vinet. Låt ingredienserna koka ihop till en simmig sås på svag värme i 35-40 min. Lägg i de skalade räkorna och persiljan. Salta och peppra och hetta upp alltsammans.snabbt.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Elis 13 februari 2008

    Låter supergott! Mums!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben