Räkor med curry

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

God currywok med räkor.

Ingredienser

  • Olja (för stekning)
  • 150 g wokgrönsaker
  • 100 g räkor
  • 3-4 dl mjölk
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 1-2 tsk curry
  • 1 vitlöksklyfta
  • Instruktioner

    1. Stek wokgrönsakerna i lite olja mellan 5-10 minuter. Häll i mjölk, grönsaksbuljongtärningen och pressa i en vitlöksklyfta. Krydda med curry. Rör om och låt såsen koka upp.
    2. Häll eventuellt i mer mjölk om såsen känns tjock. Känns såsen tunn så går det att hälla i ljus Meizena redning eller vetemjöl för att göra såsen tjockare.
    3. Serveras med ris eller nudlar efter eget önskemål.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    För fredagskvällen
    På fredagkvällar är det underbart att få slappna av med ett gott gl...

    Indonesisk matlagning
    Indonesier är förtjusta i maträtter med kycklig, höns, gris, ris och r...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben