Räkor med fetaost och chili

Serverar: 4 portioner

Gott med pasta till.

Ingredienser

  • 500 g stora räkor
  • 5-6 tomater, skurna i tärningar
  • 1 gul lök
  • 1 dl Fontana olivolja
  • 1 msk vinäger
  • 1 msk socker
  • 200 g Fontana fetaost, skuren i tärningar
  • Chili
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Hacka och bryn löken och tillsätt sedan tomater, socker, chili, vinäger, salt och peppar. Låt sjuda till dess att vätskan kokat bort. Lägg de skalade räkorna (huvudet ska vara kvar) i en ugnsform, täck med såsen och osttärningarna överst. Låt sedan stå i ugnen i 225 grader i 10-15 minuter. Serveras varm.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    grashoppan75 17 mars 2012

    Jättegott! Var osäker på om du menade färsk chili eller pulver, så vi tog 2-3 cm färsk finhackad. och lite oregano. Både jag och maken ger rätten högsta betyg.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben