Räkor på spett dippas i glas

Serverar: 4 portioner

Enkel och lättgjord förrätt som är jättegod

Ingredienser

  • Räkor med skal ca . 10 - 15 / person
  • Dippsås
  • 3/4 dl lättmajonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 tsk curry
  • 1 tsk pressad citron
  • ½ -1 tsk riven pepparrot
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Blanda samman allt till en dippsås. Fördela den i 4 skålar gärna med ett salladsblad i botten.
    2. Skala räkorna trä upp dem på spett, lägg ett spett över varje skål.
    3. Dippa räkorna i såsen. Gott med vitlöksbröd till

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    MajaZoya 30 mars 2009

    Enkelt att göra och det såg väldigt gott ut. Nästa gång ska jag smaka av curryn bättre för jag fick den lite för currystark men kommer helt klart att göras fler gånger.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben