Räkpaj med fetaost

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 55 minuter

Supergod paj kall som varm med sallad

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 175 g smör
  • ca 4 dl mjöl
  • 4 msk vatten
  • Innehåll
  • 200 gr skalade räkor
  • 1,5 dl grädde
  • 1,5 dl gräddfil
  • 1 dl hackad dill
  • 4 ägg
  • 200 gr fetaost
  • 6-8 körsbärstomater
  • Salt
  • Vitlökspeppar
  • Riven parmesan ost
  • Instruktioner

    1. Knåda ihop pajdegen och tryck ut den i pajformen. Förgrädda den i 10 min 200 gr.
    2. Hacka räkorna i mindre bitar. Spara några att dekorera med. Vispa samman grädde, gräddfil och äggen. Blanda ner räkor, ost och dill. Krydda. Häll fyllningen i pajdegen och dekorera med räkor fetaost och delade körsbärstomater. Grädda i ca 45 minuter Njut!!

    Liknande recept

    45 min
    6
    2

    Kommentarer (1)

    farmoringer 6 december 2008

    Det här blev ett bra resultat av. Goda smaker tillsammans...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben