Räkpanna med ris

Serverar: 2 portioner

Är nog gott.

Ingredienser

  • 1 1/2 dl ris (kokas enligt förpackningen
  • 100 g skalade räkor
  • 2 msk olja
  • 1 dl ärtor
  • 1 vispat ägg
  • 2 nypor salt
  • 1 lök
  • Instruktioner

    Värm 2 msk olja i en stekpanna. Lägg i kokt ris och strö salt över. Rör runt ett par minuter och tillsätt sedan ägget. Rör runt tills ägget har stelnat och dra sedan stekpannan från plattan. Värm 2 msk olja i en annan stekpanna. Bryn löken och tillsätt salt, räkor och ärtor. Låt det steka i ett par minuter- inte för länge då blir räkorna sega. Blanda ner riset.

    Liknande recept

    4
    45 min
    6-8
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben