Räkrullar

Serverar: 24 portioner

Tid: 30 minuter

Tunnbrödrullar som fylls med en smakrik variant av skagenröra. Väldigt goda!

Ingredienser

  • 500 g räkor med skal (200 g utan skal)
  • 200 g philadelphiaost
  • 2 msk majonnäs
  • 1,5 tsk rivet citronskal
  • 3 msk hackad rödlök
  • 1 tsk riven pepparrot
  • 2 msk hackad dill
  • Salt
  • Nymalen vitpeppar
  • 4 ark mjuka, fyrkantiga tunnbröd
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka räkorna. 2. Blanda räkor, färskost, majonnäs, citronskal, rödlök, pepparrot och dill. Smaka av med salt och peppar. 3. Fördela räkröran på bröden. Rulla ihop från långsidan till rullar. Vira först in rullarna i plastfolie och därefter i aluminiumfolie för stadgans skull. 4. Förvara rullarna i kylen och skär upp varje rulle i sex lika långa bitar. 5. Kantskär också varje rulle så att det blir en fin snittyta.

    Liknande recept

    4.7
    10-15
    4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Malmöfestival
    Av all mat som serveras under Malmöfestivalen har Matklubben hållit...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben