Har förberett detta goda kryddsmör idag och det ska få stå och gotta till sig ett par dagar!
tjenahejfia25 augusti 2011
Ravigotesmör serverar jag alltid till nyfångad abborre.
Abborren snabbgravar jag först i socker, salt och vitpeppar, sedan steker jag den snabbt i smör. Till det serverar jag små, kokta rödbetor och färskpotatis. Ofta kokar jag potatisen lite kort, al dente, sedan kör jag den klar i ugnen med olja, grovt salt. Å så förstås en god grön sallad med gurka och melon eller päron.
Får jag bara sik i näten så funkar det bra också!
//Erika www.gillinge.eu
Kanongott!
Har förberett detta goda kryddsmör idag och det ska få stå och gotta till sig ett par dagar!
Ravigotesmör serverar jag alltid till nyfångad abborre. Abborren snabbgravar jag först i socker, salt och vitpeppar, sedan steker jag den snabbt i smör. Till det serverar jag små, kokta rödbetor och färskpotatis. Ofta kokar jag potatisen lite kort, al dente, sedan kör jag den klar i ugnen med olja, grovt salt. Å så förstås en god grön sallad med gurka och melon eller päron. Får jag bara sik i näten så funkar det bra också! //Erika www.gillinge.eu