Renskav Garam Masala

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 1 paket renskav
  • 1 msk smör
  • 1 skivad rödlök
  • 1/2 tsk Garam Masala
  • 1 msk tomatpure
  • Till servering
  • 4 Pitabröd
  • 2 Tomater
  • 1/3 Zucchini
  • 1/2 Röd paprika
  • Sallatsblad
  • Matyogurt
  • Instruktioner

    1. Fräs renskaven i smör på stark värme tills all vätska är borta. Tillsätt rödlök, Garam Masala och tomatpure.
    2. En snabblagad festrätt med smak av Indien. Krispiga grönsaker gör det extra gott. Avsluta med en klick matyogurt som pricken över i.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben