Renskav Garam Masala
Serverar:
4 portioner
Ingredienser
1 paket renskav
1 msk smör
1 skivad rödlök
1/2 tsk Garam Masala
1 msk tomatpure
Till servering
4 Pitabröd
2 Tomater
1/3 Zucchini
1/2 Röd paprika
Sallatsblad
Matyogurt
Instruktioner
Fräs renskaven i smör på stark värme tills all vätska är borta. Tillsätt rödlök, Garam Masala och tomatpure.
En snabblagad festrätt med smak av Indien. Krispiga grönsaker gör det extra gott. Avsluta med en klick matyogurt som pricken över i.
Liknande recept
Citruskyckling med Garam Masala
4
Kyckling garam masala
30 min
4
Renskav med pressad potatis
5
30 min
4
2
Tikka Masala
20 min
2
Chicken Tikka Masala på mitt vis!
4.9
20 min
4-5
8
Garam masala- och currykryddade pannbiffar
4
Viltgryta med renskav
1 h 15 min
3-4
Kyckling tikka masala
4
Varma mackor med renskav
45 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!