Renskavpanna med pasta

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 400 g pasta penne
  • 1 paket renskav
  • 1 st gul lök
  • 2 st paprikor i olika färger
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 1 dl mini fraiche
  • Smör till stekning
  • Salt och peppar
  • Instruktioner

    Koka pastan och låt den rinna av. Skala och finhacka löken. Skär paprikan i små bitar. Bryn renskaven tillsammans med lök, paprika och pressad vitlök. Tillsätt matlagningsgrädde och mini fraiche. Låt puttra i en minut och smaka av med salt och peppar. Blanda sedan ner pastan. Garnera gärna med hackad persilja. Klart att servera!

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben