Renskavsgryta med ris

Serverar: 3-4 portioner

Mycket smarrigt

Ingredienser

  • 500 g renskav fryst
  • 1 dl svamp torkade eller burk
  • salt
  • svartpeppar eller citronpeppar
  • såsen
  • 2-4 msk maizena
  • 2 msk soya
  • 1 dl grädde
  • Instruktioner

    1. Använder ni torkad svamp, låt den ligga i vatten en stund så den sväller, innan den lägges i grytan. Bryn renskaven i en stekgryta, gör en sås och låt det koka upp. Låt det sen stå på svag värme i ca: 20 -25 minuter. Häll i en skvätt grädde för smakens skull.
    2. Serveras gärna med tomathalva och ett salladsblad

    Liknande recept

    4
    45 min
    6-8
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben