Renskavspanna med pasta

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Enkelt och gott!

Ingredienser

  • 400 g pasta, penne
  • 1 paket renskav, eller viltskav
  • smör, till stekning
  • 1 st gul lökar
  • 4 st saltgurka, hela till garnering
  • 2 st paprika olika färger
  • salt
  • peppar
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 dl Laga lätt, mager matlagningsgrädde
  • 1 dl Mini fraiche 5%
  • Instruktioner

    1. 1. Koka pastan och låt den rinna av genom ett durkslag (välj gärna den mindre och kortare pastasorten penne).
    2. 2. Skala och finhacka löken och skär paprikan i små bitar. Tina och bryn renskav i lite smör tillsammans med lök, paprika och pressad vitlök i en stor kastrull. Tillsätt lagalätt och mini fraiche. Låt puttra lätt i en minut, smaka av med salt och svartpeppar.
    3. 3. Blanda ner den nykokta pastan och servera tillsammans med saltgurka i stavar och hackad persilja!

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben