Renskavspanna med pasta

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Snabbt, enkelt och JÄTTEGOTT. En favorit hos barnen (och föräldrarna).

Ingredienser

  • 1 paket renskav (alt viltskav)
  • 1 paket bacon
  • 1 gul lök
  • Tomatpure (efter smak)
  • 2 dl grädde (alt. creme fraiche)
  • Salt
  • Peppar
  • Timjan (gärna färsk)
  • Ev andra örter
  • Spaghetti el. bandspaghetti
  • Instruktioner

    1. Koka en god spagetti eller bandspagetti. Fräs en hackad lök. Lägg i ett paket fryst renskav i pannan och "skrapa" av och vänd allteftersom det lossnar. Klipp under tiden ner ett paket bacon i pannan. När all renskav är tinad/delad så rör runt och låt det hela brynas en stund. Blanda sedan i ett par matskedar tomatpure och ca 2 dl grädde (alt. creme fraiche). Salta, peppra och krydda efter behag med örter. Servera renskavspannan tillsammans med spagettin.
    2. Varsågod och njut!

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (1)

    Bappi 3 maj 2010

    Så in i bomben gott och detta ska bli mitt favvorecept också *ler*. Färgade in allt med lite äkta soja/ kram Bappi

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben