Revbensspjäll

Serverar: 4 portioner

Tid: 4 timmar

Gott till julbordet

Ingredienser

  • 1 kg tjocka revbensspjäll
  • marinad
  • ½ dl soja
  • ½ dl äppelsidervinäger
  • 2 msk olja
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk grovmalen svartpeppar
  • Instruktioner

    Blanda samman marinaden och häll den i en stor plastpåse lägg i spjällen i marinaden och låt ligga i ca 1-2 timmar sätt ugnen på 175 grader lägg i spjällen i en ungsäker form lägg den beniga sidan upp och ställ in i nedre delen av ugnen i ca 30 minuter vänd på spjällen och stek en timme till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben