Revbensspjäll

Serverar: 4 portioner

Goda grillade revbenspjäll som passar till buffé och som god plockmat...

Ingredienser

  • 1 kg tunna revbensspjäll
  • Marinad
  • ½ dl Mushroom Soya
  • Saften av en halv citron
  • 3 msk honung
  • 2 krossade vitlöksklyftor
  • 1 tsk salt
  • 1-2 msk färskriven ingefära
  • 1 tsk grovmalen svartpeppar
  • 1 krm cayennepeppar, för extra sting
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop marinaden väl. Marinera helst över natten i väl tillsluten tjock plastpåse.
    2. Grilla tills köttsaften är klar och köttet fått vacker färg. Det går även bra att steka i ugn c:a 25 minuter på 200 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben