Revbensspjäll i lergryta

Serverar: 4-6 portioner

Blir saftiga skulle jag tro, men har inte testat receptet själv, fastän jag haft det i 30 år.

Ingredienser

  • 500 g revbensspjäll
  • Gul lök
  • Salt
  • peppar
  • Oregano
  • Soja
  • Vitlök
  • Smör
  • Instruktioner

    * Lägg skivad lök på botten (smord) i lerrgrytan. * Blanda sojan med kryddorna, ev smält smör. * Pensla spjällen och lägg dem ovanpå löken. * Sätt in grytan i kall ugn. * Sätt ugnen på 250 grader. * Stek rätten i 2 timmar. * Kan penslas igen under stekningen och klicka på lite smör ev.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Lena 12 mars 2008

    Hejsan jag ska prova dessa revbensspjäll i morgon.. Så jag åter kommer med en kommentar i morgon då vi ätit. mvh Lena

    cissi78 20 februari 2009

    Hej har testat detta idag, 2höftade till lite när det gäller hur mycket det skulle vara av varje krydda. MYCKET gott kommer garanterat göras om! Har varmluftsugn så då räckte det med 1tim och 20min

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben