Ris- och grönsakspytt

Serverar: 2 portioner

Inte hunnit göra detta själv, men jag tycker det låter riktigt mumsigt och husmanskostigt.

Ingredienser

  • 1 dl avorioris
  • 2 tsk flytande margarin
  • 1/2 squash
  • 4 dl bladspenat
  • 2 morötter
  • 2 bitar kålrot
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 8-10 champinjoner
  • 1 dl gröna ärter
  • 2 dl kikärtor
  • Salt
  • Peppar
  • 100 g baguette
  • Instruktioner

    1. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen. Skala och dela grönsakerna i mindre bitar och stek dem mjuka i margarin.
    2. Blanda ner spenat, gröna ärtor och kikärtor och låt dem steka med på slutet.
    3. Rör ner riset och krydda. Servera med baguette.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    4-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben