Risoni med parmesan, örter och räkor
Serverar:
4 portioner
God, vacker och snabblagad rätt!
Ingredienser
4 dl risoni (pasta som ser ut som riskorn)
2 dl finriven parmesanost, ca 50 g
½ dl olivolja
1 kruka basilika, finskuren
Salt
Svartpeppar
300 g handskalade räkor
½ citron i klyftor
Instruktioner
Koka risonin enligt anvisning på förpackningen. Vänd ner parmesanost, olja och basilika. Smaka av med salt och peppar.
Servera risonin med räkor och citron.
Liknande recept
Broccolisoppa med parmesan, krutonger och räkor
4
20 min
4
Pankogratinerad torsk med örter, citron och parmesan
5
4
1
Avocadocouscous med räkor
2.5
4
1
Kycklingbröst med stekta kantareller och parmesan
5
4
1
Fajitas med räkor och avokado
4
4
1
Panang curry med torsk och räkor
4.3
45 min
4
1
MEXI GRYTA / Räkor
3
4
1
Förälskade räkor
5
30 min
2
Räkor Indienne
4.7
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!