Risonisallad

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 20 minuter

Supergod sallad jag fick smaka vid grillfest, perfekt till grillat.

Ingredienser

  • 250 g risoni
  • 2 l vatten
  • 1-2 tsk salt
  • 250 g körsbärstomater i halvor
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 purjolök
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 tsk basilika
  • ½ dl zeta olio extra vergine di oliva
  • Instruktioner

    Koka upp vattnet, tillsätt salt och risoni. Låt koka på lagom värme ca 11 minuter. Skär under tiden tomater i halvor, strimla purjon, och skär paprikorna i mindre bitar. Kyl ner risonin, tillsätt pressade vitlöken, oljan och basilikan. Rör om ordentligt. Tillsätt grönsakerna , rör om. Förvara i kylskåp under tiden du grillar och låt smakerna dra i sig. Ät och njut.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben