Under tiden det kokar:
Dela sönder kycklingen i bitar (storlek som till kycklingsallad).
Klipp dillen.
Blanda det kokta riset med kyckling, räkor, dill, curry efter smak och grädde.
Om du vill servera lite piffigt lägg röran i sockerkaksform du sedan vänder upp och ner på ett fat. Annars servera i porslins- eller glasskål.
Servera grönsallad med sallad, gruka, tomat och majs samt bröd till.
Lycka till!
Hej har nu provat ditt recept. Jag tyckte att det var väldigt gott.
Hadde lite mera kryddor i lite cilli och papricka för att få en lite mera tatch.
Ger 4 av 5 möjliga poäng
Galadriel20 februari 2010
Mycket gott! Kryddade också lite extra med chili eftersom vi tycker om stark mat. Tack för tipset på uppläggningen, blev riktigt festligt, kommer att använda det till flera rätter.
baylando11 maj 2010
Jättegott, jag blandade i lite chilisås och lite majonäs i oxå. Kommer att bli ett favoritrecept!
Hej har nu provat ditt recept. Jag tyckte att det var väldigt gott. Hadde lite mera kryddor i lite cilli och papricka för att få en lite mera tatch. Ger 4 av 5 möjliga poäng
Mycket gott! Kryddade också lite extra med chili eftersom vi tycker om stark mat. Tack för tipset på uppläggningen, blev riktigt festligt, kommer att använda det till flera rätter.
Jättegott, jag blandade i lite chilisås och lite majonäs i oxå. Kommer att bli ett favoritrecept!