Rissallad

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 15 minuter

På sköna 80 talet var jag galen och ung, då gjorde jag ofta den här salladen och jag har fortsatt att servera det här när familjen har växt, vi tar ofta med den här salladen på cuper mm, mycket enkel och god.

Ingredienser

  • Ca 3 dl ris
  • 2 dl tärnad skinka
  • 1 dl tärnad hårdost
  • 2 dl grönsaksblandning av ärtor, majs och paprika
  • Tillbehör: Rhode Island eller annan dressing av valfri sort
  • Färska källarfranskor eller annat färskt bröd
  • Instruktioner

    Koka riset enligt förpackningens anvisningar och låt kallna helt. Blanda ner skinka, ost och grönsaker i en rymlig bunke. Servera dressing och färskt bröd med eller utan pålägg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben