Rödbetor med rucola, pinjenötter och parmesanost

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En läcker sommarrätt i härliga friska färger av rödbetor, rucola och parmesan.

Ingredienser

  • 1 kg färska rödbetor, kokta och i mindre bitar
  • Vinägrett
  • 4 msk rödvinsvinäger
  • 3 msk olivolja
  • salt
  • svartpeppar
  • Till servering
  • 2 msk pinjenötter
  • ca 50 g rucola
  • hyvlad parmigiano reggiano
  • Instruktioner

    Rosta pinjenötterna i en torr, het stekpanna i några minuter. Vispa ihop ingredienserna till vinägretten i en skål. Smaksätt med salt och peppar. Vänd ner rödbetorna i vinägretten. Servera med pinjenötter, rucola och parmesanost.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben