Rödbets- och äppelsallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Goood...

Ingredienser

  • 1/4 liten rotselleri
  • 2 st röda äpplen
  • 2 kokta rödbetor
  • 1 näve röda mangoldskott (rödbetsblast)
  • Dressing
  • 1 msk fint riven pepparrot
  • 1/2 pressad vitlöksklyfta
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienser till dressingen i en skål så att den får stå och dra lite. Skala rotselleri och rödbetor. Skiva rotfrukterna och skär dem i små tärningar. Tärna äpplena. Blanda rödbets-, rotselleri-, och äppeltärningarna med mangoldskott. Blanda i dressingen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben