Kål och äppelsallad - Almás káposztasalláta
En ungersk tillbehörssallad.
Ingredienser
ca 700 g vitkål (strimlat)
2 röda äpplen, skivade och strimlade
2 dl yoghurt
1 msk florsocker
1-2 msk vitvinsvinäger
1 msk pepparrot, ca, riven
Salt
Peppar, valfritt
Instruktioner
Smaka av yoghurten med peppar, salt, pepparrot, vinäger, och socker. Vänd ner kål och äpple.
Servera med fisk, kyckling, stekt kött.
Liknande recept
Pasta med kål och baconröra
4
Äppelsallad
8-10
Äppelsallad med honungsvinägrett
6
Stekta räkor i kål och soya
30 min
4
Fläsk med kål
Äppelsallad med pepparrot
5
30 min
6
1
Får eller lamm i kål
4
1
Chilistekt kål
4
Viltkebab med hoummus och syrad kål
4
30 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!