Rödkålssallad med äpple, rättika och valnötter

Serverar: 4 portioner

Rättikan ger denna sallad en speciell karaktä'r. Om du inte har rättika använd rädisor istället.

Ingredienser

  • 4 dl finstrimlad rödkål
  • 1 1/2 äpple el . blåa druvor
  • 1 dl grovriven rättika
  • 110 g valnötskärnor
  • Dressing
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • en nypa senapspulver
  • en nypa pepparrot riven
  • en nypa paprikapulver
  • 3 msk olivolja
  • Instruktioner

    Vispa ihop dressingen i en skål. Grovriv äpple och rättika, blanda detta med dressingen i skålen. Finstrimla rödkålen, dela valnötterna i småbitar och blanda ner i skålen. Servera!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben