Rödkålssallad med rödlök och röda äpplen

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Färggrann och god sallad på buffén.

Ingredienser

  • ½ liter strimlad rödkål
  • 1 liten strimlad rödlök (dela gärna i 1-2 cm längder)
  • 2 röda, tunt strimlade äpplen
  • 1 dl salta jordnötter
  • Dressing
  • 1 mosad banan
  • 1 bit mosad blåmögelost efter smak
  • 2 dl yogurt
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Blanda dressingen och låt den stå kallt medan salladen görs i ordning. Står den för länge blir den missfärgad men den smakar lika gott.
    2. Blanda salladen. Jordnötterna blir sega om de blandas i så låt var och en strö över dem på sin egen portion.
    3. Servera även dressingen vid sidan om, för tycke och smak.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben