Rödkålssallad med rödlök och röda äpplen
Serverar:
4 portioner
Tid:
20 minuter
Färggrann och god sallad på buffén.
Ingredienser
½ liter strimlad rödkål
1 liten strimlad rödlök (dela gärna i 1-2 cm längder)
2 röda, tunt strimlade äpplen
1 dl salta jordnötter
Dressing
1 mosad banan
1 bit mosad blåmögelost efter smak
2 dl yogurt
Salt
Peppar
Instruktioner
Blanda dressingen och låt den stå kallt medan salladen görs i ordning. Står den för länge blir den missfärgad men den smakar lika gott.
Blanda salladen. Jordnötterna blir sega om de blandas i så låt var och en strö över dem på sin egen portion.
Servera även dressingen vid sidan om, för tycke och smak.
Liknande recept
Sallad på broccoli, rödlök och äpple
15 min
4
2
Rödbetssallad med äpple och rödlök
4.8
30 min
6-8
11
Röd vinbärssylt med äpple
10
Ugnspannkaka med bacon och äpplen
4.9
50 min
4
4
Älgstek med äpple och lök
3.6
1 h
4
2
Grovt bröd med äpple och youghurt.
4.6
1 h 20 min
2
14
Kycklinggryta med äpple och ädelost
4.3
3-4
1
Bönsallad med ruccola och rödlök
2
15 min
4-6
1
Rotfruktssallad på höjden med Chévre, Honungsstekta Äpplen och Blomkålscréme
40 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!