Rödspätta

Serverar: 1 portioner

Bra och ganska billig lunch

Ingredienser

  • 1 st Rödspätta
  • 30 gram Smält smör
  • 1 klyfta citron
  • 1 msk Pepparrot
  • 1 knippe hackad persilja
  • 4 st potatisar
  • 1 st Lollo rosso sallad
  • Instruktioner

    1. Panera rödspättan i ströbröd och stek i mycket smör tills den blir gyllenbrun på båda sidorna. smält 30 gram smör i en kastrull tillsätt lite salt, peppar, citron och persilja. 2. Lägg sallad i botten på tallriken sedan på med fisken, klicka på lite pepparrot och häll sist på det skirade smöret, serveras men kokt eller pressad potatis

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    När fisk är som godast
    Till dig som älskar fisk - bestäm dig inte i förväg vilken fisk du ska...

    Fiskafänget
    Boende på Västkusten har man genom åren varit med om åtskilliga fisket...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben