Otroligt god och lättlagad fiskgratäng som dessutom går snabbt att göra.
Ingredienser
600 g skinnfria spättafiléer (går lika bra med annan vit fisk)
2 msk smör
1 1/2 tsk salt
1 1/2 tsk svartpeppar
2 dl cremé fraiche
3 tomater, hackade
Lite dragon
1-2 vitlöksklyftor
1/2 hönsbuljongtärning
Instruktioner
- Smörj en ugnsform. Salta och peppra fileérna och lägg dem i ugnsformen.
- Rör ihop de övriga ingredienserna till en sås och bred över spättafileérna. Täck formen och grädda i ugnen i 20-25 minuter på 175 grader.
Liknande recept
Kommentarer (2)
Relaterade Artiklar
När fisk är som godast
Till dig som älskar fisk - bestäm dig inte i förväg vilken fisk du ska...
Min dotter 17 år sa att jag gärna fick göra den här fiskrätten igen och det är ett jättebra betyg.
Otroligt gott. Jag lade till litet tomatpure och grädde. Täckte hela rätten med riven ost. Det blev verkligen väldigt gott.