Denna rätt går snabbt att göra och sköter sig själv i ugnen medan potatisen kokar.
Ingredienser
5 -7 Rödspättafiléer
Salt
Vitpeppar
1 st gul lök
15-25 g djupfryst dill
1 msk smör
ca 4 dl crème fraiche
3 msk chili sauce
Instruktioner
- Hacka den gula löken och fräs den gyllengul i smöret.
- Täck botten på en smord ugnssäker form med rödspätta. Salta och peppra.
- Lägg löken ovanpå och häll över rikligt med dill.
- Rör ner chilisaucen i crème fraichen och sprid ut över filéerna.
- Sätt in formen i 200 gr ugnsvärme i ca 25 min.
- Ät tillsammans med en fräsch sallad och kokt potatis.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
När fisk är som godast
Till dig som älskar fisk - bestäm dig inte i förväg vilken fisk du ska...