Rökig entrecotê, bönor och krasse
Serverar:
4 portioner
Så gott!
Ingredienser
4 st entrecotê
1 dl Caj P BBQ Oil Hickory
400 g färskpotatis, kokt
2 dl krossad tomat
1 msk hackad vitlök
2 små gul lök, hackad
2 dl vita bönor, kokta
3 msk riven parmesan
100 g ruccolasallad
2 dl crème fraiche
1 ask krasse
Instruktioner
Marinera köttet i oljan ca 30 minuter.
Fräs lök och vitlök i en kastrull, tillsätt krossad tomat och låt det koka samman tills hälften återstår.
Hacka krassen och blanda den med crème fraiche, smaka av med salt och peppar.
Ta upp köttet och grilla det på hög värme till önskad stekningsgrad.
Lägg potatis och bönor i tomatsåsen och låt det koka upp, vänd i rucola och parmesanost.
Servera genast med grillat kött och krassesås.
Liknande recept
Kyckling med bönor och tomat
4
45 min
4
2
Biff med brysselkål och bönor
2
Kyckling med couscous, vita bönor och wokgrönsaker
35 min
2
Kassler med grönsaker och bönor i ugn
4.7
45 min
4
1
Grekisk sallad med blandade bönor
5
4
1
Gratäng med bönor och tomat
40 min
4
Gryta med bönor och korv
4.4
30 min
4
10
Grekisk köttgryta med gröna bönor och potatis
4
2
Whiskyflamberad entrecôte
30 min
6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!