Rökig entrecotê, bönor och krasse

Serverar: 4 portioner

Så gott!

Ingredienser

  • 4 st entrecotê
  • 1 dl Caj P BBQ Oil Hickory
  • 400 g färskpotatis, kokt
  • 2 dl krossad tomat
  • 1 msk hackad vitlök
  • 2 små gul lök, hackad
  • 2 dl vita bönor, kokta
  • 3 msk riven parmesan
  • 100 g ruccolasallad
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 ask krasse
  • Instruktioner

    1. Marinera köttet i oljan ca 30 minuter.
    2. Fräs lök och vitlök i en kastrull, tillsätt krossad tomat och låt det koka samman tills hälften återstår.
    3. Hacka krassen och blanda den med crème fraiche, smaka av med salt och peppar.
    4. Ta upp köttet och grilla det på hög värme till önskad stekningsgrad.
    5. Lägg potatis och bönor i tomatsåsen och låt det koka upp, vänd i rucola och parmesanost.
    6. Servera genast med grillat kött och krassesås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben