Rökt lax med äpplesallad

Serverar: 4 portioner

Smörgås

Ingredienser

  • 8 skivor njuta
  • 2 skalade granny smith äpple
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk riven pepparrot
  • ½ msk vittvinsvinäger
  • 1 tsk socker
  • Lollo rosso sallad
  • 50 g cream cheese, typ Philadephiaost
  • 8 skivor rökt lax
  • Instruktioner

    1. Skär och strimla äpplena, lägg det i en bunke och rör i crème fraiche, pepparrot, vinäger och socker. Smaka av med salt och peppar.
    2. Bred cream cheese på alla brödskivor. Lägg sallad på hälften av dem. Fördela laxskivorna och en stor matsked äpplesallad. Lägg en brödskiva över varje färdig smörgås. Dela till trekanter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben