Rökt renköttstoast med pepparot

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

En supergod enkel förrätt.

Ingredienser

  • Ca 200 gram rökt renkött
  • 2 dl gräddfil eller creme fraiche
  • 3 matskedar majonnäs
  • 0,5 finhackad rödlök
  • Riven pepparrot efter smak
  • Salt
  • Peppar
  • Dill
  • Instruktioner

    Skär renköttet i mindre tärningar och finhacka löken och hacka i önskad mängd dill, blanda ihop allt och smaka av och servera på en kavringskiva eller annat mörkt favoritbröd och toppa med en dillkvist .

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Isilien 22 maj 2011

    Helt fantastisk förrätt. Vi tog pepparrots visp istället för riven pepparrot, hur underbart som helst! Tack för detta recept.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben