Rosendals pasta

Serverar: 10 portioner

En gratäng som min syster bjöd på ett kalas, den är väldigt god och lätt lagad.

Ingredienser

  • 2 kg kyckling filéer
  • 1 kg trefärgad pennepasta
  • Ruccolasallad
  • Pinjenötter
  • Parmesanost
  • Marinad
  • 0,5 dl soja
  • 0,5 dl olja
  • 0,5 dl citronsaft
  • Sås
  • 8-9 dl grädde
  • 6 msk pesto
  • 1 msk sambal oelek
  • 2-3 dl soltorkade tomater
  • Instruktioner

    1. Marinera strimlade kycklingen. Koka pastan. Blanda till såsen och låt koka några minuter. Lätt pasten i en form och lägg över kycklingen och såsen. Grädda i 200 gr i ca 20 minuter, titta så att kycklingen verkligen är färdig. Strö över rocola och pinjenötter. Hyvla pesmasanosten över.
    2. Sedan är det bara att njuta.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (2)

    vivijan75 17 februari 2011

    Bjöd på detta idag! Mycket gott och uppskattat! Tack för receptet!

    CinaJson 25 augusti 2012

    Fantasktisk god rätt som räcker till många. Fungerar också som medhavd fryst färdig middag på fjällresorna ;)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben